Logo Kateřina Tomanová
Chci nafotit

Oslava lásky přes objektiv: Fotografie pro nezapomenutelný Valentýn

Valentýn. Den, kterým zamilovaní oslavují svou lásku a oddanost. Co k této příležitosti může být lepšího, než zachytit tyto láskyplné okamžiky na fotografii a vytvořit společně nezapomenutelné vzpomínky? Proč se nevydat na dobrodružství focením a nevidět svůj vztah novým způsobem?

Budoárové focení
Budoárová kouzla

Budoár, elegantní a intimní žánr fotografie, je skvělým způsobem, jak zdůraznit krásu a sebedůvěru každého fotografovaného. Tento styl fotografie dokáže zdůraznit smyslnost a emocionální spojení, což z ní činí ideální volbu pro Valentýnský zážitek. Můžete se vyfotit sami jako překvapení pro svého partnera či partnerku nebo se rovnou můžete přijít vyfotit oba dva a nechat si  zvěčnit ty mazlící chvíle, které patří jen vám. A jednou se na ty fotky podíváte a znovu ucítítě to hřejivé pouto mezi vámi dvěma nebo to odhodlání udělat vašemu protějšku radost jen pro jeho či její oči.  V dnešní době je toto focení velmi oblíbené hlavně pro jeho něžné  vyjádření. Nejde o žádnou erotiku nebo odhalená ňadra, ale o takovou romantičnost, kterou v sobě snímky nesou. Vždyť romantika může být i odhalený kotníček jak tomu bylo na přelomu 18. a 19. století i v dnešním moderním podání.

Fotografování aktu
Akty plné vášně

Pro ty odvážnější jedince a páry může být aktová fotografie skvělým způsobem, jak sdílet vzájemnou náklonnost a vášeň. Skrze poměrně jednoduché fotografie můžete vytvořit téměř umělecká díla, která nejen zaznamenají fyzickou krásu, ale také odhalí duši nebo vášně vašeho vztahu. Tento fotografický žánr však není pro každého, a je třeba se poprat trochu s vlastním sebevědomím a  studem, pokud tedy nejste úplní exhibicionisté. Já osobně si však myslím, že takové zaznamenání může být skvělou vzpomínkou na váš vypilovaný fyzický stav, na vaše přednosti a hlavně: "Sakra, která ženská by nechtěla svýho namakanýho chlapa doma v ložnici na stěně?!".  No zvažte, mě se na takové fotky moc dobře dívá 😀 Focení je oblíbené u mužů, ale i u žen.

Párové focení
Párové focení plné romantických pohledů

Pro ty, kteří si přejí zachytit neformální, radostné okamžiky, je párové focení tím pravým. Přirozené snímky, na nichž jsou vyjádřeny smích, radost a láska, mohou být skvělou připomínkou toho, co váš vztah opravdu znamená. Romantická procházka, držení za ruce, objimání, polibky. To vše zachytím svým fotoaparátem. Jen vás a vaše chvilky, které máte pro sebe. Stalo se vám už, že jste si říkali, jaké by to bylo se si znovu projít líbánkovou fází a cítit ty motýlky v břiše jako na prvním rande? Myslím, že přesně to ucítíte, když zase uvidíte, jak se na vás partner či partnerka dívali. Ty pohledy, kdy pro někoho znamenáte celý svět. A to je přesně to, co chci, abyste měli jako vzpomínku uchovanou. Darujte si zažítek na celý život.

 

CHCI NAFOTIT!

Publikováno:
13. ledna. 2024
Autorka článku:
Kateřina Tomanová
calendar-fullcrossmenuarrow-right